Havbruksslam: Vi holder det du lover

Havbruksslam: Vi holder det du lover

Avvanning og tørking

De lite plasskrevende, energigjerrige og effektive avvanningssystemene fra Blue Ocean holder det du lover med hensyn til utslipp fra dine anlegg.

Settefiskanlegg? Postsmolt? Matfisk? Eller kanskje lukket anlegg i sjø? Vi har et kompakt, energieffektivt anlegg som passer for deg. I container, eller frittstående innomhus.

Drift- og serviceavtale

Vi kan ta oss av det hele med en eversludge avtale, slik at du kan fokusere på kjerneoppgaver.

Men ikke bare det: Vi kan også hjelpe deg med en ekte sirkulær løsning mht videre bruk av slammet. Uten transport av slam med vann over lange avstander.

Mulighet: En komplett løsning. Med pyrolyse

Ta det et syvmilssteg videre? Mot faktisk, lønnsom sirkularitet?
Bli en lokal miljøaktør (alene eller sammen med andre lokale aktører). Bind karbon i prosessen – utvinn energi fra prosessen (varme eller produsér elektrisitet) – redusér volumet av slammet betydelig. Og sitt igjen med et sluttprodukt – biokull – som har en faktisk salgsverdi. Og en rekke bruksområder.

(Du kan også i tillegg bruke annet biologisk brennstoff i prosessen, eksempelvis dødfisk eller lokale ressurser som trevirke)

Vi sier det med Stuart Caley fra vår pyroloysepartner, Pyrocore: «Hvorfor vet ikke alle om dette?»Aktuelt fra Blue Ocean Technology

Se flere

keyboard_arrow_up