forside

Vi søker salgssjef

Bli med på laget i et fantastisk arbeidsmiljø, i en enormt spennende og fremtidsrettet bransje – med produkter som er avgjørende for faktisk sirkulære (og lønnsomme) løsninger:

Miljø, energieffektivisering og bærekraft
Selskapet Blue Ocean Technology ble registrert i 2012, og har fra starten av opplevd en spennende vekst innen egenutviklet teknologi for slam- og vannbehandlingssystemer knyttet til akvakulturbransjen – både for land- og sjøanlegg. Vi har en forankret filosofi om lavt arealbruk, lavt energiforbruk og høy tørrstoffgrad i konseptet. Etter år med utvikling og optimalisering, har vi etter hvert inngått mange store kundeavtaler, både nasjonalt og internasjonalt. Med et samfunnsfokus på miljø, energieffektivisering og bærekraft, er vårt potensiale for ytterligere vekst stort. 

Vi har levert en lang rekke anlegg langs store deler av kysten, med mange flere under montering og prosjektering – i inn- og utland. Kundene er i første rekke settefisk og postsmoltanlegg – samt lukkede matfiskanlegg på land  (Bluehouse systems®) og i sjø (Seasludge®)

Vi ønsker derfor å ansette en dyktig salgssjef med god teknisk innsikt og nysgjerrighet, samt interesse for våre løsninger. Vi søker etter en dyktig og tillitsvekkende selger som skaper gode relasjoner, som trives ute hos kunder, og som forstår nytten av våre konsepter og produkter i forhold til kundens virksomhet. Dersom du har internasjonal salgserfaring er det en fordel, og det er av stor betydning at vår salgssjef er norskspråklig. 

Les mer og søk >>

Aktuelt fra Blue Ocean Technology

Se flere

keyboard_arrow_up